3 rabatkoder – spar penge ved køb af ting på nettet

Jeg har i denne artikel fundet 3 rigtig gode rabatkoder, og hvis du ikke ved hvad rabatkoden er til, så fortæller jeg også det.
De 3 rabatkoder jeg har valgt har det til fælles, at de alle 3 repræsenterer en stor internet-butik, og så repræsenterer de også 3 store, men forskellige emner: Musik, Tøj, & Mad.
– Held & Lykke.

 

Cdon rabatkode

Cdon.com er nordens største internetbutik, som forhandler DVD’er, Spil, Musik & meget mere – så selvfølgelig skulle Cdon rabatkoden med.
Rabatkoden giver dig faktisk hele 20 % rabat på alt hvad du køber i butikken – alt. Og ikke nok med at den giver 20 %, du kan faktisk bruge rabatkoden alle de gange du vil. Du skal indtaste rabatkoden i din ‘indkøbskurv’, og hvis ikke, vil du blive bedt om at oplyse den.
Rabatkoden er: hPqYmkW8

 

Just Eat rabatkode

Er der virkelig noget vi danskere elsker mere end mad? – Det tror jeg næppe. Just-Eat.dk er en hjemmeside hvor du kan bestille take away med, fra hele landet. Deres hjemmeside er dejlig overskuelig, og hvis der er et sted man skal handle med, så er det hos Just Eat.
Du vil blive bedt om at indtaste rabatkoden umiddelbart inden køb, for at forhindre snyd/svindel. Jeg har selv brugt denne rabatkode, og ved at den 100 % virker.
Rabatkoden er: YTERSF15

 

Nelly rabatkode

Danmarks kvinder er helt vilde med tøj, så selvfølgelig skulle der også være en rabatkode til dem. Rabatkoden udløber den 1. Juni, så du skal være hurtig. Nelly.com er en tøjbutik til damer, og de har både det nyeste modetøj, samt tøj som ikke er særlig nyt. De har tøj for alle sjæle, og specielt Danmarks damer er rigtig vilde med deres tøj, derinde.
Dette er nemlig ikke en normal rabatkode, fordi at den giver dig faktisk hele 50,- kroner rabat. Så uanset om du køber en dyr ting, eller en billig ting, så vil denne rabatkode uanset hvad give dig 50 kroner i rabat.
Rabatkoden er: NELLYLOVESFASHION

Det var 3 rabatkoder for denne gang, men hvis du har brug for flere rabatkoder så smut op i menuen, og tryk på siden ”rabatkoder”. Rabatkoder-siden er rimelig ny, så der er ikke så mange rabatkoder derinde endnu – men det arbejder vi på.
Jeg håber du kunne bruge rabatkoderne, og hvis ikke, så er du jo ikke tvunget til at bruge dem. Det var blot et lille tilbud, så du kunne spare nogle penge, på nettet.

Held & Lykke med din online-handel :-). 

VN:F [1.9.20_1166]
Giv artiklen en karakter!
Rating: 1.7/5 (5 votes cast)
3 rabatkoder - spar penge ved køb af ting på nettet, 1.7 out of 5 based on 5 ratings

About Casper Jensen

Mit navn er Casper Jensen, og det er mig der ejer Pengetjen.dk. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte mig på casper@casperj.dk
Comments are closed.