Find din egen niche

e-commerce-402822_640-2

Enhver iværksætter har på et eller andet tidspunkt gået med drømmen om at finde på den næste helt store ting. Blive den nye Mark Zuckerberg, Elon Musk eller måske Martin Thorborg. Være en af dem, der får den helt rigtige ide og fører den ud i livet. De fleste går nok stadig med drømmen. Drømmen om at gøre noget som ingen havde forventet. Få folk til at sidde tilbage med åben mund og tænke: ”Hvorfor tænkte jeg dog ikke på det?”.

Uheldigvis er det de færreste, der nogensinde kommer så langt. Men det betyder ikke, at man skal give op på forhånd. Tværtimod, så skal det få en til at kæmpe endnu mere. Hvad så om man ikke får kæmpe succes? Iværksætteri er noget man brænder for. Fordi man elsker det man laver. Ikke nødvendigvis fordi man vil tjene millioner.

Det er svært, for ellers var der allerede nogen, der havde gjort det. Så forvent ikke noget svar på hvilken niche du skal styre ind på her. Vidste vi det, havde vi selv taget den.

Læs i stedet lidt om en, der tænkte ud af posen og fandt sin niche.

 

Daglimark.dk

Det online supermarked daglimark.dk er en løsning for de, der ikke altid har tid til at tage i supermarkedet efter en lang og travl arbejdsdag. De der arbejder mange timer, og føler at den time, der går med indkøb er spildt. Eller måske de der har svært ved at bevæge sig. Handicappede, ældre eller folk der på anden måde er fanget hjemme.

Det går i alt sin enkelthed ud på, at man går ind på daglimark.dk og bestiller sine varer, som så bliver leveret direkte til ens dør. Det kan ikke gøres nemmere. Man kan få sine dagligvareindkøb overstået fra sin mobil, mens man sidder på toilettet, eller mens man spiser morgenmad.

I skrivende stund leverer daglimark.dk til hele Sjælland, men med tiden kommer det med garanti til at sprede sig til hele landet, for konceptet er godt og noget som folk virkelig kan se sig selv bruge. Prøv selv daglimark.dk og få dine dagligvarer leveret direkte til døren.

 

Det er nok der hele pointen ligger, når det kommer til at finde den næste store ting. Spørg dig selv: ”Er det et godt koncept, og er det noget folk vil bruge?”. Er der ikke for meget konkurrence på området, er det jo bare med at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *