Gode råd fra Kongen af sengetøj

photo-1445991842772-097fea258e7b

Lars Larsen, eller Dyne-Larsen som han i daglig tale også bliver kaldt, er en af hvor tids største og mest succesfulde købmænd. Lars Larsen er grundlægger og ejer af JYSK, der i ”gamle” dage hed Jysk sengetøjslager. Hør mere om det utrolige eventyr her!

Lars Larsen voksede op i Jylland, hvor han havde en opvækst sammen med sin mor og tre søskende. Lars havde ikke den nemmeste barndom, da faderen døde kort inden fødslen, og moderen led af psykiske problemer.

Dette skulle ikke stoppe succesen for Lars Larsen, der i 1979 åbnede sin første Jysk sengetøjslager i Århus. Dette skulle blive starten på en enorm global succes. Jysk sengetøjslager hedder i dag JYSK, og tæller lige knap 100 butikker på tværs af Danmark, og cirka 2200 butikker i 36 lande.

Lars Larsen er i dag Danmarks fjerde-rigeste mand, med en anslået formue på 21 milliarder kroner. Han er ligeledes rangeret på det amerikanske erhvervsmagasins liste over verdens rigeste, og kan lige nu kalde sig for den 435. rigeste person i verden.

Dyne-Larsen blev allerede tilbage i 1979 et kendt ansigt for danskerne, der kunne se ham i alle reklamerne for Jysk sengetøjslager, og senere JYSK med den kendte sætning: ”Jeg har et godt tilbud til dig”
Den direkte markedsføring har skabt en utrolig relation mellem kunde og grundlægger, man ikke ser mange tilfælde af andre steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *