Just Eat-skaber giver sit bud

516863240_1280x720

En af Danmarks helt store iværksættere, startede i år 2000 med at stifte en online take-away portal ved navn Foodzoom.dk. Navnet blev dog ændret inden virksomheden nåede at gå online, til det vi i dag kender som Just Eat. Hør mere her!

Selskabet Just-Eat havde i de to første år af virksomhedens levetid, kun 3 ansatte, og kæmpede med at få solgt ideen til Danmarks spise steder, om at sælge deres mad online. Restauranten havde på det tidspunkt kun 100 butikker, og lå på ca. 200 ordrer om dagen.

Just-Eat udvidede markedet til Island som det første eksportmarked, men ekspanderede allerede året efter til Holland, Irland, Sverige, og Storbritannien.

I 2011 solgte Jesper Buch, samt angelinvestoren Carsten Mikkelsen sine aktier i Just-Eat, for et tre-cifrede millionbeløb. Det skete, som led i et stort kapital indskud i virksomheden fra Greylock Partners og Redpoint Venture, der tilsammen skød 260 millioner kroner ind i selskabet.

I dag fungerer Jesper Buch som angelinvestor for nye iværksættere, der er i gang med at starte online virksomheder op. Jesper Buch vil udover at smide penge i projekter, ligeledes være en aktiv del i dem, hvor han bidrager med råd og vejledning

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *