Lean startup = Ingen undskyldning

people-woman-coffee-meeting

I gamle dage var det sådan, at det var svært og dyrt at starte en virksomhed, men sådan er det heldigvis ikke længere. For i dag har alle unge en computer, og når du har en computer, så kan du sådan set komme i gang med at tjene penge. Så simpelt er det.

Det har gjort, at der er kommet et begreb som lean startup, som er et begreb, som er værd at kende for alle unge, eller folk som gerne vil lave en forretning ved siden af deres job.

 

Hvad er lean startup?

Det betyder i grove træk, at du laver noget, som ikke koster noget at starte. Det er som sådan ikke en ny ting, da der altid har været denne form for forretninger, forskellen er i dag, at der er kommet flere af dem pga. internettet.

For der er mange ting, som du kan gøre, og når mange tænker på lean startup, tænker de fleste kun på, at du selv kan lære at lave et eller andet. Men en lean startup branche kan også være en, hvor du ikke behøver andet end computer, internetadgang og en telefon.

I filmen War Dogs bliver de våbensælgere, selvom de aldrig selv har nogen våben. De tjener kassen på at være mellemmænd, fordi de kan finde ud af at forbinde to parter, som ellers ikke kan finde hinanden. Eller lige i deres tilfælde var det vist også, fordi militæret ikke må købe direkte fra våbenhandlere, så derfor bruger de mellemmænd. Men der er mange eksempler som dette.

 

Sådan kommer du i gang

Lav en lang liste over ting som du kan lave og overvej så hele tiden, hvor billigt du kan starte indenfor denne branche. Ofte er det langt billigere, end du tror.

F.eks. kan du i morgen lave en aftale med en programmør i Asien til få dollars i timen, og så henvender du dig til virksomheder med en højere løn. Det betyder selvfølgelig, at det er dit ansvar at skaffe nogle dygtige ansatte, men hvis du gør det ordentligt, så kan du også tjene kassen.
Der er masser af brancher ligesom dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *