Skaberen af M1 – med succesopskrift

photo-1444653389962-8149286c578a

Mads Peter Veiby er en ægte serieiværksætter med øje for en god forretning. Allerede i år 2000 startede han firmaet Lotto24, som skulle danne rammerne for den skaberlyst, der senere skulle ende med enorm succes.

Hør mere om vejen til succes her!

Eventyret tog for alvor fart, da Mads Peter Veiby i 2003 stiftede mobilselskabet M1. Markedet havde forinden været præget af meget få udbydere, der sad tungt på markedet for mobil telefoni. M1 blev over de næste 6 år til en bragende succes, da en liberalisering af markedet ændrede præferencerne hos kunderne, der i højere grad gik væk fra de trygge udbydere, med et øget prisfokus.

M1 blev i 2009 solgt for et tre-cifrede millionbeløb til Tellmore, der er datterselskab til TDC.  M1 havde på de 6 leveår skaffede 100.000 kunder, og var fuldt ud etableret på markedet, med kun 20 ansatte.

I 2012 trådte en liberalisering af det danske spilmarked i kraft. Tidligere har det statsstøttet selskab Danske Spil A/S siddet i en monopollignende position, men dette skulle være slut. Med liberaliseringen var det muligt for nye spiludbydere, at få en del af kagen fra de spillelystne danskere – og det hul så Mads Peter Veiby.

Han driver i dag spilvirksomheden Spilnu.dk, der er en etableret spilvirksomhed på det danske spilmarked. Mads udtaler at han ikke er færdig med at skabe, og regner med at ekspanderer Spilnu.dk til Holland, og senere USA.

Hør hvad han har at sige, om at være iværksætter i videoen ovenfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *