Baby beanies: baby legetøj af hele tiden?

Baby beanies har ikke været omkring dette meget da de blev “født” kun i 1994 da Ty Warner introducerede de første baby beanies i markedet. Ikke mange mennesker ved, at en baby Hue eller mere officielt kendt som beanie baby blev først foretaget af ham. Han lavede baby Hue til at være mere virkelighedstro ved at give det mere luft. Med andre ord, var der mindre fyld indeni hver baby Hue. De sædvanlige babylegetøj var proppet til fæstet og de var stiv. Mens Ty’s beanie baby var halvt fyldt med fyldet og halvt fyldt med bønner. Deraf navnet beanie baby. Andre konkurrenter vrængede og sagde, at hans legetøj ikke ville vare længe. Men præcis modsat er sket!

Nu, de “oprindelige ni” som de kaldes officielt er de første ni baby beanies Ty Warner gjorde. Disse er stedet hunden, Squealer grisen, Patti platypus, Cubbie bjørnen, Chocolate moose, tyveri hummer, Splash Spækhuggeren, ben frøen og Flash delfin. Samlere har døbt dem som sådan siden disse hvor de første baby beanies tilgængelige der solgte på mindre end $5,00. Hver baby Hue kommer med en kort digt at introducere det til toddler. Dette blev skrevet på et rødt hjerte-formede tag, der er fastgjort ved dyrets øre.

Ikke meget er kendt, hvor mange baby beanies er helt eksisteret siden der er udviklet, at skabe en familie af baby beanies. Den mest berømte er bamse baby Hue, der blev oprettet. Den grundlæggende mønster var bare genbruges og forskellige farver blev udnyttet til at skabe en familie. Forskellige navne blev givet til hver bamse traditionen for at have et navn. Nogle bamse baby beanies bruges normalt til commemmorative anvendelser såsom i den fjerde juli eller der er en Diana, Princess of Wales har gjort som en commemmorative samlerobjekt.

De officielle baby beanies var imidlertid for det meste dyr figurer såsom katte og svin, hunde og flodhesten. Disse er normalt smukt farvede og stiliseret for at gøre dem glædeligt i øjet. Den officielle baby Hue kommer med sit eget navn. Det har sin egen fødselsdato. Og vigtigst af alt, en kort digt, der beskriver sin personlighed.

Baby Hue forrykte skete i de sene 1996 da en vanvittig samling af baby beanies startede. Det fik Ty Warner betale lidt af baby beanies at hype endnu mere salg og marketing side af hans produkter. Der var mennesker, der købte engros i forventning om den mulige fremtidige værdi af en enkelt baby Hue. Men som med andre modeluner, der nemt stige og kan være let glemt, baby Hue dille var bare en anden dille, som hurtigt fizzled. Eller hvad forventningen om disse “investorer” udeblev overhovedet.

På trods af hvad der skete, baby beanies er her at bo da babyer normalt foretrækker blødt legetøj, som de kan let knus og bid og holde let i hånden. Baby beanies behøver ikke at være i samme familie af baby beanies at blive værdsat. En colllection af baby beanies vise form for personlighed, barnet har eller det taler form for personlighed giveren har.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.