Baggage pakning Tips til Road Warrior

At få irriteret eller på vagt om poser pakkes for den næste ferie behøver ikke være en obligatorisk del af din hver ferie. Selvom det kan virke trættende, kan efter visse tips i emballage gøre ærinde, hurtig, nem og effektiv!

For en mere ubesværet pakning oplevelse, så husk:

1. lister, lister, lister: alle destinationer kræver forskellige ting at være pakket. Når stedet er faste, lave en liste over ting du og familien vil kræve. Kan du lave særskilt liste for hvert familiemedlem til at forhindre mangler noget vigtigt.

Lister fremskynde pakning og hjælp du fylde bagage fordringer i tilfælde af tabt tasker! Men pas på for mange lister. De kunne forvirre dig og gøre livet svært. Også, holde den endelige liste i din håndbagage eller tegnebog, hvor du kan henvise til det i tilfælde af at du har brug for det.

2. poser type: på overfladen ser det ud som en unødvendig diskussion men kunne gøre en betydelig indvirkning på din ferie! Overveje pakning skrøbelig crystal i blød-sidet bagage, ikke en god ide, er det? Hvis turen vil være en lang og besværlig en, vil måske en hård-sidet bagage være en bedre ledsager. Vælg efter krav ikke kun på mode dikterer! Når du køber poser for en tur, kigge efter indbyggede egenskaber som:

a. bøjle stænger

b. reverse-fold designs

c. pakning inventar

d. ekstra lommer

e. Wetpacks

f. løftbare hjul

g. låse, der ikke Dingle for meget

f. størrelse, der giver mulighed for bagage skal transporteres til dets tilsigtede anvendelse. For eksempel, hvis det er en håndtaske skal så det passe fly overhead bagageopbevaring placering.

3. business emballager: de hurtigste skridt til pakning er:

a. klart en flad overflade for pakning og åbne din pakkasser på det, en ad gangen.

b. stable alle materialer skal pakkes ud for posen. Foretage separate stakke til separate poser.

c. placere tunge genstande som sko, toiletartikler og hårtørrer på bunden af sagen. Du kan kalde op det hotel du bor over på at bekræfte, hvis de giver ting som hårtørrer og undgå at slæbe for meget.

d. herefter bruge krølfri tøj som jeans og lingeri til at afbøde tunge genstande.

e. nu starte med tunge tøj-jakkesæt og kjoler. Holde skuldrene af passer lige ved siden af hængslet på posen. Folde tøj over hinanden for at undgå krølning og rynker.

Fold alle tøj på deres naturlige folder til at minimere den plads, de tager. (Bemærk: check med hotellet hvis de leverer vaskeri, hvis de gør du kan reducere antallet af ting, du skal udføre.)

4. emballeringsforskrifter for håndbagage: det er bydende nødvendigt, at du er lige så eller mere forsigtig med hvad du bære på din person.

En tjekliste er givet nedenfor:

a. dit pas og billetter.

b. tegnebog og identifikation som kørekort eller anden identifikation.

c. forsikring papirer.

d. rejsende checks, penge og andre værdigenstande.

e. rejseplan med bekræftelse tal og kræves telefonnumre.

f. din medicin.

g. film ruller, at du kan bede om at blive hånd kontrolleres for at undgå at beskadige dem med x-stråler! Dens bedste praksis at få ruller udviklet uanset hvor du er inden du rejser, selvom det kan være mere pebret at gøre det. men i det mindste du er garanteret, at de ikke er at blive forkælet!

Endelig Rejs lys. Koordinere outfits at undgå at slæbe alt for mange tøj. Dont være for prangende, så du ikke gøre for meget opmærksom på dig selv og din bagage. Mærke off din bagage godt undgå det blandes og gøre det hurtigt på bagage transportører.

Hej rejsende! Besøg vores hjemmeside for fantastisk golf rejsemål samt golf rejse sag produkter til giver dig mulighed at have en blast i stil!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.