Den bedste sut til en baby

En sut er en bekvem løsning på babys kræsne adfærd. De er også sikre og vil ikke påvirke din babys orale udvikling. De er designet til en beroligende effekt, samtidig med at de fremmer sunde sugevaner. Det er en færdighed, som du vil se dit barn udvikle i en ung alder. Sutten er et glimrende alternativ til amning til børn, der får tænder. Dens specielle kanter dulmer ømme gummer. Den tåler også opvaskemaskine og fri for BPA og BPF.

En sut kan hjælpe en kræsen baby med at slappe af og falde i søvn hurtigt. Det kan hjælpe med at reducere brystvorteforvirring og er let at indsætte og fjerne. Den er også lavet til at blive i dit barns mund, hvilket reducerer brystvorterforvirring. En anden stor fordel ved bibs sutter er, at den ikke indeholder dårlige kemikalier og er i ét stykke, hvilket gør den sikker for babyer at sluge. Derudover er en genanvendelig sut også et godt valg, da den kan returneres, hvis dit barn ikke er tilfreds med den.

En anden populær babygenstand er tøjsut. Det er nemmere for din baby at holde og er mere bekvemt at håndtere. Det er også fri for latex, BPA og phthalater, hvilket gør det sikrere for dit barns helbred. Denne type sut er dog ikke det bedste valg for ammende mødre. Denne sut er lavet af et hårdt plastik, der er for tykt til let at blive grebet af en nyfødt.

GumDrop sutten er et andet populært valg og er lavet af medicinsk silikone. Den fås i forskellige størrelser, inklusive dem til ældre babyer. HappyPaci er en anden mulighed. Den er også lavet af medicinsk silikone og tåler opvaskemaskine. Det er også en populær mulighed for nye forældre. Den er let og nem at vaske. Og en tøjsut forsvinder ikke og er nemmere at holde.

Den bedste sut til en baby kan findes i en bred vifte af stilarter. Fx er den tøjsut mere behagelig at holde på end de andre typer. Den falder ikke ud af din babys mund og forhindrer den i at fare vild. Dens medicinske silikonesut er fri for latex, BPA og phthalater. Den fyldte sut kan være lettere at gribe for din baby, men den kan være svær at bruge for en kræsen baby.

MAM NUK sutten lyser i mørke og er godkendt af American Academy of Pediatrics. Det er den perfekte sut til din babys orale udvikling. Det har været brugt af mødre i over 50 år og er sikkert for din baby. Men det virker ikke for ældre babyer. De kan ikke holde vejret. Så det er en god idé at vælge en, der kan vokse med dit barn.