Distribution af varer gennem Blogs

Disse dage, er det svært at finde nogen, uanset alder, hvem gør ikke blog. Business har selv taget til blogging, fra små til store selskaber. Den popularitet og enkelhed af blogging gør det populære med alle.

Bruger blogs til at hjælpe med dit salg er let og anbefalede. Det er nemt at oprette din egen blog til at skrive dine artikler. Du kan finde et webhosting firma, der omfatter en blog i dens webhosting-pakke, eller du kan vælge en populær blog site som Blogger på

Det vigtigste er at gøre din blog viral. Gøre dette ved at oprette en RSS-feed og tillade læsere at kopiere din blog til deres egne.

Alt du behøver at gøre er oprettet din blog og begynde udstationering din artikel i kategorier efter dit eget valg. ved hjælp af pinge funktioner vil tillade blog mapper til at holde opdateret, når du tilføjer en ny post til din blog. Du kan også tilmelde dig på at have din blog pinged med mange forskellige tjenester på en gang. Dette vil bidrage til at bringe trafik til din blog.

En anden måde at gøre blogs nyttige i din artikel marketing er at opsøge blogs, der vedrører dit område af interesse. Ved at finde et emne, der vedrører din artikel, skal du tilføje en kommentar og et link til artiklen beder andre læsere af bloggen at besøge din blog og læse artiklen.

Udstationering faktiske artiklen på en andens blog er uhøflig og ikke accepterede. Et simpelt link til en artikel, der direkte vedrører det pågældende emne er helt acceptabelt.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.