Find det rigtige bredbånd til dine behov

Der er ingen perfekt bredbåndsteknologi. Nogle er hurtigere, men dyrere, mens andre spænder over store afstande. Forskellige overvejelser kommer ind, afhængigt af hvad du har brug for at bruge forbindelsen til, din betalingsvillighed og hvad der er tilgængeligt i dit område. Hvis du ønsker mere information end i denne guide, kan du læse mere på gobredbaand.dk.

De mest almindelige bredbåndsteknologier er baseret på:

Telefonlinjer – Dette er de mest tilgængelige bredbåndstjenester og kan bruge forskellige teknologier fra ADSL til FTTC / VDSL2 (hvad der ofte kaldes ‘fiberbredbånd’, når det leveres via din telefonlinje); skal du normalt betale telefonudlejning såvel som for din bredbåndstjeneste, selvom du ofte kan gøre dette gennem den samme udbyder). Med telefonlinjebaserede teknologier varierer hastigheden, du kan få, afhængigt af, hvor langt din ejendom er fra enten telefoncentralen eller det lokale gadeskab.

Kabel-tv-netværk – oftest Virgin Media, dette bruger kabel-tv-netværket, der blev lagt i 1990’erne og en teknologi kaldet DOCSIS til at levere højhastighedsinternet. Fordelen ved kabelbredbånd er, at det ikke forringes ved længere forbindelser, men det er kun tilgængeligt i de mere befolkede områder i Storbritannien.

Mobil – Tjenester leveret af mobilnetværk (f.eks. TELMORE mobilt bredbånd ⇒ Sammenlign priser på mobilt bredbånd her!) Ved hjælp af 4G / LTE, 3G og lignende teknologier; disse bliver mere populære med den enorme stigning i brug af mobiltelefoner.

Så jeg har brug for ‘fiber bredbånd’, ikke?

For det første bruges udtrykket ‘fiberbredbånd’ bredt til at betyde tjenester, der er hurtige, og bruger fiber på et tidspunkt i backhaul snarere end fiber-til-hjemmetjenester (FTTH) -tjenester. Dette betyder, at det er muligt for en ‘fiber’ -tjeneste at være langsommere end en baseret på ADSL2 +, eller at den muligvis ikke leverer så meget af en stigning, som du kunne forvente; skal du se på de specifikke estimater for din ejendom.