Worx robot plæneklipper

Worx Landroid WG798E robotplæneklipper har en knivskjulningsfunktion, hældning og knivstopsensorer. Disse funktioner beskytter plæneklipperen mod ved et uheld at blive betjent af andre eller personer, der ikke har den korrekte PIN-kode. Håndtaget er på den ene side af plæneklipperen og to stifter lavet af metal på den anden. Den er designet til at være let at løfte og sænke plæneklipperen, men ikke stoppe dens bevægelse.

Worx M1000 robotplæneklipper er ideel til store haver på op til 1.000 kvadratmeter. Plæneklipperens højde kan manuelt justeres mellem 20 og 60 mm. Dette gør det muligt at arbejde på skråninger og giver præcis klipning langs grænselinjetråden. Denne funktion eliminerer også behovet for at omarbejde kanten. Plæneklipperens sensorer registrerer forhindringer og forhindrer den i at dreje.

Worx Landroid bruger en app på en smartphone til at overvåge plæneklipperens status og oprette en tidsplan. Appen har også sensorer, der registrerer dårligt vejr og venter, indtil det rydder op, før det genoptager sit arbejde. RS630 er lidt mere avanceret end WR140. Det har et mindre areal og kræver mindre arbejdskraft. Uanset hvad dine behov er, vil Worx robotplæneklipper være i stand til at imødekomme dem alle.

Landroids startskærm viser den aktuelle status for din græsplæne, ladestation og tid mellem planlagte nedskæringer. Startskærmen har knapper, der giver dig mulighed for at justere indstillinger og ændre programmering. Du kan også sende din https://www.digitalafbetaling.dk/robotplaeneklipper-paa-afbetaling/ tilbage ved ladestationen. En tre-bar knap er placeret i øverste venstre hjørne. Det giver dig adgang til Lawn Size Calculator og kan bruges til at oprette flere zoner til din græsplæne. Du kan også se aktivitetslogfiler.

Worx Robot plæneklipperens evne til at klippe højt græs er en af dens største styrker. Disse maskiner er i stand til at håndtere højt græs bedre end traditionelle plæneklippere. Det kan dog tage længere tid at konfigurere. Det er muligt at bruge flere timer på at sætte det hele op, før du kan begynde at bruge det. Det vil være det værd. Robotplæneklipperen er ikke i stand til at skære parallelle linjer og kan ikke håndtere stejle skråninger.

Selvom Worx M700 er lidt billigere end sin M700-modstykke, er den stadig dyrere end nogen af de andre modeller. M700’s slanke profil og robuste design gør den til et fremragende valg til boliger med smalle græsplæner. Denne plæneklipper klipper mellem 30 mm og 60 mm og er mere støjsvag end ældre modeller. En kvalitetsklipper skal holde i mange år. Du kan teste Worx M700 for at afgøre, hvilken model du skal købe, før du træffer en beslutning.