Arbejde fra hjemmet med et virtuelt kontor

Stigende arbejdsbyrde tvinger folk til at bruge mere tid på kontoret, selv når Kontoret er hjemme. Det betyder, at mange forældre er i stand til at blive involveret i deres børns liv, som de udvikler, og er ved at blive

blot tilskuere i stedet for kærlig rollemodeller. Resultatet er en underminering af deres relationer, højere stressniveau, manglen på balance og et generelt uopfyldte liv.

Imidlertid bør dette ikke være tilfældet. Arbejde i hjemmet giver mulighed for større frihed og uafhængighed og bør resultere i mindre spildtid. Endnu ikke mange af os kunne gøre denne overgang. Disciplin er en nøglefaktor, når du kører en virksomhed fra hjemmet ved hjælp af en virtuel kontor.

Her måder du kan med held arbejde hjemmefra og nyde fordelene ved hjælp af en virtuel kontor…

Etablere en rutine – strukturere din dag, så det er både målrettet og produktive. Træffe beslutning om en start- og tid for din dag; mulighed for pauser, så at du arbejde smartere, ikke hårdere. Gøre dette vil også give dig

for bedre at skelne mellem arbejde og hjem, og vil opfordre dig til at være mere professionelle.

Fokus på dine styrker, outsource dine svagheder – bruger den maksimale tid arbejder på dele af din virksomhed, som du er bedst til. Hvis din fakturerbar tid er værd $200 en time, så sørg for at du tilbringer størstedelen af din tid på de aktiviteter, der vil producere det for dig.

Investerer i et virtuelt kontor er nøglen (Se virtuelle kontorer. Undgå at fylde op din dag med ikke-produktive aktiviteter. Investere din tid og penge til de rigtige områder af din virksomhed. ikke bare holde dig travlt.

Tilrettelægge dit miljø – har de rigtige værktøjer og systemer til at arbejde med – en passende stol, skrivebord, computer, brugervenligt arkiveringssystem. Derudover ved hjælp af et virtuelt kontor, møde klienter i en executive bestyrelseslokale i en sky stiger kontor bygning, vil vise din professionalisme og vil inspirere tillid til dig.

Declutter rod – et rodet arbejdsmiljø, som tvinger dig til at løbende udgifter værdifulde tid på at lede efter ting, om filer og e-mails på computeren eller dokumenter i arkivering kabinetter og skabe,

kumulativt affald timer om dagen. The Wall Street Journal fundet i virkeligheden, den gennemsnitlige hvide krave arbejdstager bruger 6 uger om året på udkig efter ting rundt på kontoret! Rod er distraherende og forårsager stress, og det er den primære fjende af produktiviteten.

Lær at sige «nej» – informere din familie og venner af din arbejdstid og at fordi du arbejder fra hjemmet ikke betyder, du er “tilgængelig”. Hvis du var i en corporate kontor, ville du ikke give dine venner til at kigge forbi. Håndhæve disse samme regler på dit kontor derhjemme.

Netværk til at udvide din virksomhed og dit sind – Join lokale netværksgrupper til at møde andre ligesindede forretningsfolk. Dele viden og opdage nye

måder at gøre tingene. Tjek din lokale råd og handelskammer. Forhøre sig om active små virksomhedsnetværk. Slutte sig til din egen brancheforening

og dele ideer. En organiseret virksomhed henvisning gruppe kan også være til enorm gavn for hjem baseret virksomhedsejer.

Tage tid ud for dig – det kan være nemt at miste dig selv i dit arbejde. Tage tid at ‘lugt roserne’ og gøre menneskelig kontakt. Gå en tur hver dag. Har en ugentlig eller hver fjortende dag massage. Besøge fitnesscenteret oftere.

Det er generelt de simple ideer når handlet på konsekvent at vil gøre en dramatisk effekt samlet i din virksomhed og dit liv. Du vil føle dig gladere

og mere opfyldt. Du vil også opdage ekstra tid i dag, at du aldrig havde før.

Arbejde fra hjemmet kunne ikke være nemmere med brug af et virtuelt kontor.

For mere information se (Servcorp virtuelle kontorer) eller

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.